top of page

Megkezdtük a visszaszámlálást!

Hamarosan még eddiginél is kövérebb gázzal indul a Northern Talent CupMegkezdődött a visszaszámlálás!

Hamarosan indul a Dorna Road To MotoGP program keretein belül megszervezett Northern Talent Cup tehetséggondozó versenysorozata.

Az itt induló pilótáknak az ezen a versenyen való részvétel egy igazi úgródeszka ahhoz, hogy igazi versenypilótákká váljanak, és később a MotoGP Moto3 as kategóriájában folytassák a versenyzést.


Április 16-18 i hétvégén minden versenyző a Németországi Oshersleben pályáján teszteli a KTM 250 es standard motorjait, hogy minél jobban fel tudjon készülni a május 14-én Le Mans -ban kezdődő versenysorozatra.

Itt egyébként a futam egyidőben lesz a Le Mans-i MototGP futammal.


A Fairium Next Generation Riders Team pilótái iszonyat dögös designnal rendelkező motorrokkal álnak majd rajthoz. A motor designt Kiss Péter, a BÉGÉ Design Kft ügyvezetője és tulajdonosa tervezte és készítette el.

Rossi Moor és Farkas Kevin új versenyruhája is nagyon feltűnőre sikerült.


A teszt alatt a pilóták, profi pályán tesztelhetik a motorokat, és ráhangolódhatnak az 1 hónap múlva induló versenyekre.


A 26 pilótából 4 magyar versenyzőnek is drukkolhatunk:

Farkas Kevin és Rossi Moor a Fairium Next Generation Riders Team tagjaként, míg Varga Tibor A Forty Racing pilótája és Vincze Martin Chobák Motorspot egyesület pilótája képviseli hazánkat a versenyeken.


A boxokban nagyon jó a hangulat, a pilóták együtt bandáznak a boxok előtt, már csak a tavaszt várjuk, de nagyon.Hivatalos versenykalendárium:

A FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM versenyzőiIgazi őstehetség. Az Amerikában született Rossi 3 éve költözött haza, hogy a csapat tagjaként folytassa a versenyzést.


Eredményei:

2020-ban megnyert versenyek:

· MotoAmerica Ohvale MiniCup (USA)

· MiniGP European Championship

· Ohvale World Final 2020

2019-ben megnyert versenyek

· MotoAmerica Ohvale MiniCup (USA)

· American Ohvale Talent Cup Premier Class


https://www.facebook.com/FarkasKevin28


A Kevin 2019-ben csatlakozott a csapathoz, mint Rossi Moor csapattársa. 6 éves kora óta versenyzik.

Eredményei:

Az Ohvale világbajnokság 4. helyezettje.

• Italian Vice-Champion CIV JUNIOR 2020

• European Vice-Champion 2020

• CNV Italy Vice ChampionA mindössze 10 éves pilóta 8 évesen már gyorsasági motoron ült, amiről azóta sem szállt le.

Az Ohvale-val versenyző Tamás tavaly két szériában is részt vett köztük az Europa Bajnokságban, ahol a legjobb eredményeket akkor motorozta, amikor esett az eső. Tehát a java még hátravan biztos, hogy nagyon sokat fogunk még róla hallani.A Titino becenévre hallgató olasz pilóta 5 éves korától rabja a motorok iránti szenvedélyének. A Szardínia szigetén lévő Chicho Lorenzo (Jorge Lorenzo édesapja) által alapított motoros iskolában Mario Cuccu edző irányelvei alapján hozza az egyre jobb eredményeket.

Tavaly 12 győzelem, 9 második és 11 harmadik helyezetet gyűjtött be az Olasz Junior és a MiniGp bajnokságokban.Köszönjük a figyelmet!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page