top of page

ELRAJTOL A FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM!!

Három fiatal magyar tehetség a Junior nemzetközi motorsport elvonalában


A sikeres tárgyalásoknak köszönhetően, a lehető legnagyobb lelkesedéssel és örömmel tudatjuk, hogy a Northern Talent Cup idei bajnokságában, Rossi Moor és Farkas Kevin, a csapat másik két reménysége Lukács Tamás és Matteo Masili pedig az Ohvale Coppa Italia sorozatban áll rajthoz.

Büszkék vagyunk, hogy 4 pilóta a mostantól hivatalos nevet választott FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM tagjaként képviseli hazánkat és Olaszországot a futamokon.

A Fairium kft-vel olyan támogatót tudhatunk a csapatunk mellett, amelynek minden munkatársa egyemberként segíti a munkánkat , hogy versenyzőink a dobogó legfelső fokára jussanak.

A Fairium Kft mottója is egybecseng a csapat szellemével, miszerint gyorsaság, rugalmasság, csapat munka, segítő támogató hozzáállás, amelyek nélkül nem lehet sikereket elérni sem az életben, sem a pályákon.

A Fairium Kft- amely 2 rally csapatot is támogat- ügyvezetője Fazekas Attila, hisz abban, hogy a vállalat által képviselt profizmus, dinamika, szorgalom, kitartás, és alázat garantálja majd a jó, és eredményes együttműködést. „Autó vagy motor, nekünk egyre megy a technika hajtja, és a siker utáni vágy.”


Favaro Stefano a Fairium Next Generation Riders Team managere szerint, minden sportágban így nálunk is nagyon fontos, hogy olyan partner álljon a csapat mögött, akik az anyagi segítség mellett hisznek a csapatban, és lelkesedésükkel, pozitív hozzáállásukkal együtt tudunk dolgozni közösen a sikerért. Mindent megteszünk azért, hogy a szurkolóinkkal és támogatóinkkal minél több alkalommal együtt hallgathassuk a Magyar Himnuszt.


Farkas Kevin, Rossi Moor, Lukács Tamás és Matteo Masili hamarosan utazik Olaszországba, ahol egy 4 napos edzőtáborban vesznek részt.


A FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM versenyzőiIgazi őstehetség. Az Amerikában született Rossi 3 éve költözött haza, hogy a csapat tagjaként folytassa a versenyzést.


Eredményei:

2020-ban megnyert versenyek:

· MotoAmerica Ohvale MiniCup (USA)

· MiniGP European Championship

· Ohvale World Final 2020

2019-ben megnyert versenyek

· MotoAmerica Ohvale MiniCup (USA)

· American Ohvale Talent Cup Premier Class


https://www.facebook.com/FarkasKevin28


A Kevin 2019-ben csatlakozott a csapathoz, mint Rossi Moor csapattársa. 6 éves kora óta versenyzik.

Eredményei:

Az Ohvale világbajnokság 4. helyezettje.

• Italian Vice-Champion CIV JUNIOR 2020

• European Vice-Champion 2020

• CNV Italy Vice ChampionA mindössze 10 éves pilóta 8 évesen már gyorsasági motoron ült, amiről azóta sem szállt le.

Az Ohvale-val versenyző Tamás tavaly két szériában is részt vett köztük az Europa Bajnokságban, ahol a legjobb eredményeket akkor motorozta, amikor esett az eső. Tehát a java még hátravan biztos, hogy nagyon sokat fogunk még róla hallani.


A Titino becenévre hallgató olasz pilóta 5 éves korától rabja a motorok iránti szenvedélyének. A Szardínia szigetén lévő Chicho Lorenzo (Jorge Lorenzo édesapja) által alapított motoros iskolában Mario Cuccu edző irányelvei alapján hozza az egyre jobb eredményeket.

Tavaly 12 győzelem, 9 második és 11 harmadik helyezetet gyűjtött be az Olasz Junior és a MiniGp bajnokságokban.


Köszönjük a figyelmet!


Kommentare


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page